Erotisk novelle

Jeg tar sjansen på å sende en sms. «Jeg ligger naken i sengen», svarer hun

Jeg skal gi deg en utfordring! Klarer du å være her innen en halvtime skal du få lov, sto det.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE
EROTISK NOVELLE Foto: Getty images
Sist oppdatert

Jeg bråvåkner av at døren til soverommet fyker opp. Hjertet hamrer, og jeg føler meg rimelig desorientert.

Jeg myser mot døråpningen og ser at det står en skikkelse der og gliser bredt til meg.

– Hallo Tornerose! Åssen er formen?

Jeg grynter noe uforståelig til svar. Kjenner jeg er helt tørr i munnen. Tungen klistrer seg fast i ganen, og jeg kjenner pulsslagene dunke i hodet.

– Det er såpass ja, svarer skikkelsen og ler.

Jeg får summet meg litt og forstår nå at det er kompisen min Tobias som står der.

– Skulle bare si at jeg stikker nå. Henriette ringte, og hun var ikke blid for å si det sånn.

Jeg lukker øynene hardt igjen og prøver å summe meg. Hører skrittene ut mot gangen, og like etter smeller ytterdøra igjen. Det blir stille.

Hva var det egentlig som skjedde i går? Jeg setter meg opp og lener hodet mot sengegavlen mens jeg prøver å huske. Først var det øl og biljard i kjelleren til Tobias. Det var god stemning, og et par øl ble etter hvert til både whisky og shots før turen gikk videre til diskoteket.

Jeg gnir meg i tinningen og kjenner at tømmermennene jobber for fullt der inne. På nattbordet står det et halvliters glass med vann, og ved siden av ligger det to paracet. Rart med det, uansett hvor full jeg er så husker jeg som regel å ordne det før jeg slokner. Jeg smiler fornøyd, hiver innpå tablettene og styrter vannglasset. Det hjelper med litt vann, tungen slipper taket i ganen i alle fall.

Jeg lukker øynene, puster rolig inn og ut, og forsøker igjen å rekonstruere gårsdagen. Kjappe lysbilder fra diskoteket dukker frem på netthinnen. En spesiell låt går på repeat. Brått får jeg en følelse av at det er noe spesielt jeg burde huske. Var det ikke noe klining mot slutten der?

Hjertet mitt gjør et hopp da jeg plutselig ser for meg ansiktet til ei smellvakker brunette! Visst søren var det klining! Jeg kjenner at det rykker til i junior, og et stort smil brer seg fra øre til øre. Hvordan kunne jeg glemme hun der da? Langt, brunt hår, fyldige lepper. Veldig god til å kysse! Jeg holder fremdeles øynene lukket og nyter synet av henne på dansegulvet. Hun beveger seg bra, er en fryd å se på.

Lurer på om jeg fikk telefonnummeret hennes? Kan ikke huske det. Kan ikke huske at jeg gikk hjem heller. Men jeg hadde tydeligvis ikke selskap av andre enn Tobias, for halve delen av dobbeltsengen står urørt.

Nå har bildet av brunettens formfulle kropp festet seg på netthinnen, og den bankende ereksjonen begynner å bli plagsom. Jeg reiser meg opp av sengen og rusler inn på badet. Får bokstavelig talt ta hånd om den i dusjen.

Mens det varme vannet skyller over kroppen min lukker jeg øynene og ser for meg brunetten på dansegulvet igjen. Den trange jeansen som fremhever en perfekt liten rumpe som vrikker innbydende mot meg. To deilige bryster som jeg kan skimte konturene av under den stramme toppen. Svaiende hofter som beveger seg i takt med musikken.

Damn, hun er rå!

Etter en lang og deilig dusj fikser jeg meg en real cowboyfrokost med egg, bacon og bønner. Ingenting er bedre dagen derpå enn den type mat. Jeg setter meg fornøyd ved kjøkkenbordet og hiver innpå. Deilig å kjenne at tømmermennene har sluttet å arbeide. Kunne nok klart et par timer til med søvn, men bortsett fra det skal jeg ikke klage.

Jeg reiser meg og tusler inn i stuen. Det blir nok sofa og film i dag. På veien snubler jeg over buksa mi som ligger slengt på gulvet. Jeg tar den opp og drar ut lommeboka. Tør nesten ikke åpne den for å se hvor mye penger jeg har drukket opp. Som forventet, tom. Men det ligger noe annet der sedlene skulle ha vært – en avrevet lapp. Midt i et stort, rosa kyssemerke står det et telefonnummer. Det må jo være hennes, brunetten?

Jeg kjenner forventningene stige mens jeg skrur på nettbrettet, åpner siden for nummeropplysning og taster inn telefonnummeret. Lisa Haraldsen, Rozenkrantsgate 127 A.

Videre inn på Facebook, søke opp navnet – og BINGO! Det er henne! Hun har en halvåpen profil, så jeg får bladd igjennom noen av bildene hennes.

Selv om deler av gårsdagen er glemt, har jeg i det minste husket helt rett når det gjelder henne. Pokker så fin! Hvorfor i alle dager tok jeg henne ikke med hjem? Nja, det var kanskje like greit i den tilstanden jeg var i. Tror ikke akkurat jeg hadde imponert på soverommet for å si det sånn. Men hun må jo ha likt meg, siden jeg har telefonnummeret hennes?

Jeg tar sjansen på å sende en sms. Skriver bare en kort og grei melding for å se om jeg får noe respons. Takker for i går og spør om formen er bra. Signerer naturligvis med navnet mitt, så får vi se om HUN husker MEG da.

Det tar ikke lang tid før jeg får svar. Hun har tenkt på meg, skriver hun. Hadde håpet at jeg skulle ta kontakt. Dette lover bra! Jeg spør hva hun gjør og hun overrasker med svaret sitt.

Ligger naken på senga og tar på meg selv.

Jeg gliser, venter meg et ha ha, på neste melding, men det skjer ikke.

Så heldig du er da, som kan ta på deg. Det skulle jeg også veldig gjerne ha gjort akkurat nå, svarer jeg tilbake.

Hun overrasker nok en gang på neste melding:

Jeg skal gi deg en utfordring! Klarer du å være her innen en halvtime skal du få lov til det. Jeg blir så kåt dagen derpå! Skynd deg, ellers ordner jeg meg på egen hånd.

Hjertet slår heftig under T-skjorta. Jeg sjekker raskt klokken og vet ikke om jeg tar sjansen på å kjøre bil helt ennå. Det får bli sykkel, for å være på den sikre siden. Jeg regner raskt ut hvor lang tid jeg vil bruke bort til Rozenkrantsgate og tror jeg fint skal klare det på under 30 minutter.

Challenge accepted! Skriver jeg, styrter ut døra og hiver meg på sykkelen.

Nøyaktig 17 minutter senere står jeg utenfor døren til leiligheten hennes. Jeg roer ned pusten før jeg ringer på. Den blir åpnet forsiktig, og hun smiler bredt når hun ser at det er meg.

– Imponerende! sier hun og slipper meg inn.

Hun har tatt på seg en flortynn nattkjole. Jeg ser konturene av den nakne kroppen hennes gjennom den og får reisning momentant.

Jeg går bort til henne og trekker henne mot meg. Kysser henne sultent og kjenner hvordan kontakten med leppene hennes sender ilinger nedover ryggraden min. Hun drar meg med bort til sofaen og ber meg kle av meg. Det er jeg ikke sen om å gjøre. Hun løfter armene og jeg hjelper henne av med nattkjolen.

Hun dytter meg ned på sofaen. Setter det ene beinet opp på armlenet og blotter et glattbarbert kjønn foran ansiktet mitt. Det glinser i den rosa herligheten og jeg borer ansiktet mot henne. Slikker henne grådig på de oppsvulmede leppene samtidig som jeg knar den lille, stramme rumpa hennes. Hun gynger mot meg og stønner høyt. Jeg slikker i meg saftene hennes. Lar tungen sirkle seg rundt klitten. Den er stor og tykk. Jeg suger den forsiktig, og hun stønner enda høyere.

Hun tar beinet ned fra armlenet og setter seg på fanget mitt, med ryggen mot meg. Kuken min sprenger, kan ikke huske sist den var så hard som den er nå! Hun trer seg ned på den. Hun er så våt og klar at hun sklir lett, jeg bunner henne på et millisekund.

Hun beveger seg opp og ned, kniper rundt meg for hver bevegelse og rir meg heftig. Jeg gnir klitten hennes med den ene hånden og kniper i brystvortene med den andre. Hun er høylydt, og det tenner meg ekstra.

Hun øker farten, friksjonen blir stor, og så stanser hun brått. Hun roper ut at hun kommer, og jeg kjenner det strammer til rundt kuken min. Jeg klarer ikke holde igjen, jeg skyter ladningen opp i henne og holder meg helt i ro mens hun sitter godt plantet på kuken min og melker meg tom.

Hun reiser seg opp og kikker fornøyd på meg.

– Det der trengte jeg! Sex er aller best dagen derpå.

– Da syns jeg du skal ta deg en fest til helgen igjen også, svarer jeg og gliser bredt.

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2020, og sist oppdatert 29/11 2020.

Les også