Wendi har ikke brukt sjampo på seks år

- Hvis du slutter å bruke sjampo må du forvente resultater, sier Wendi Tibbets.

SJAMPO: Hva skjer med håret hvis du slutter å bruke sjampo? Det vokser fortere, ser sunnere ut og blir friskere, sier Wendi Tibbets, som ikke har brukt sjampo på seks år.
SJAMPO: Hva skjer med håret hvis du slutter å bruke sjampo? Det vokser fortere, ser sunnere ut og blir friskere, sier Wendi Tibbets, som ikke har brukt sjampo på seks år. Foto: Colourbox/Privat
Publisert
WENDI TIBBETS har ikke vasket håret med sjampo på seks år.
WENDI TIBBETS har ikke vasket håret med sjampo på seks år. Foto: Privat

(SIDE2): De fleste av oss vasker håret med sjampo, kanskje litt fordi vi alltid har gjort det og litt fordi vi føler det må til for å få ordentlig rent hår.

LES OGSÅ: 4 vanlige feil du gjør når du vasker håret

- Håret ditt vil vokse

Men hva skjer om man dropper sjampoen?

Amerikanske Wendi Tibbets (47) har gjort det. Hun har ikke brukt sjampo i håret på seks år, og donerer bort håret sitt til «Locks of Loce», en veldedig organisasjon som donerer bort hår til barn som av ulike medisinske årsaker har mistet håret sitt.

SJEKK SIDE2s STORE TEST:

Side2 tester: Kan en sjampo få håret til å vokse raskere?

- Hvis du slutter å bruke sjampo må du forvente resultater. Du er advart. Håret ditt vil vokse, skriver Tibbets i et innlegg i The Independent.

Få hårtips her:

Screen9v2

Bruker balsam

Men blir håret ordentlig rent? Ja, sier Tibbets.

I stedet for å bruke sjampo, skrubber Tibbets hodeskallen og bruker balsam. Rundt hver tredje måned har hun litt sulfatfri sjampo i hodebunnen, men ikke i håret, kun for at den ikke skal tørke ut.

- Folk spør meg om dette hele tiden. Jeg kjøper Finesse balsam fordi den lukter så godt. Den er dyr, men jeg sover med alt håret og liker lukten, skriver hun.

SIDE2 TESTET IKKE Å VASKE HÅRET PÅ TRE UKER:

Her ser du resultatet av tre uker uten sjampo

WENDI donerer bort hår til en veldedig organisasjon.
WENDI donerer bort hår til en veldedig organisasjon. Foto: Privat
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

LES OGSÅ: Slik vil Jenny Skavlan kle deg i vinter

Screen9v2

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 25/10 2016.

Les også