Bryllupsnatta

Orker ikke ha bryllupssex

Mange dropper sex på bryllupsnatta.

SLITEN: Mange er for slitne til sex på bryllupsnatta.

SLITEN: Mange er for slitne til sex på bryllupsnatta. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox

Publisert Oppdatert
INGEN SEX: Den som venter til bryllupsnatta med ha å sex, kan oppleve at han eller hun venter forgjeves.

INGEN SEX: Den som venter til bryllupsnatta med ha å sex, kan oppleve at han eller hun venter forgjeves. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox

New York Magazine har foretatt en undersøkelse blant sine lesere på nett, for å finne ut hvor mange som hadde sex på bryllupsnatta.

Av de som har deltatt i undersøkelsen, svarte 33 prosent at det ikke ble noe hopping i høyet på den store dagen (og 13 prosent var ikke sikre på om det skjedde noe...).

Les også:

11 erogene soner du ikke har tenkt på

Test om du lider av manglende sexlyst

Slitne

"Nei sex ble det ikke, var altfor sliten til det, sovnet nesten med kjolen på. Og det var utrolig godt å få av seg alt stæsjet og bare legge seg uten en tanke på 'hva har vi glemt nå?' Litt oppskrytt det med sex på bryllupsnatten, har flere venninner som sier det samme, ingen sex på natta."

Dette skriver en bruker på forumet til barnetmitt.com , og hun er ikke alene. Mange ser ut til å være slitne etter en lang dag med feiring, og velger derfor å skippe sex.

"Vi håpte i det lengste, men da vi kom på rommet var vi ganske enige om å legge oss å sove etter et deilig langt bad," skriver en deltager i forumet til Nybakt mamma.

- Noen velger å ikke ha sex på bryllupsnatta. Grunnen kan være at det er avtalt fordi paret vet at de begge kommer til å være slitne og beruset, sier Wenche Fjeld, spesialist i sexologisk rådgivning, til klikk.no.

Les også:

Dette misliker vi i senga

Den store oralsexguiden

For fulle til sex

- Mange synes kombinasjonene sliten og i rus fungerer dårlig med sex. Og det er ikke hyggelig å ha et minne om mislykket sex på bryllupsnatten, sier Wenche Fjeld.

Bryllup flest inneholder gjerne en del alkohol, og varer som regel til langt på natt. Disse faktorene fører ofte til fulle folk. På flere av forumene nevnes en full partner som grunn til at sexen uteble på bryllupsnatten.

- Sex på bryllupsnatta kan være oppskrytt, og det nettopp på grunn av at paret ofte er slitne og beruset. Dessuten vet de at de kan ha sex sammen resten av livet, sier Wenche Fjeld.

Hadde dere sex på bryllupsnatten? Svar i pollen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning