Vi har nå oppdatert vår ultimate dildotest: Til sammen 28 vibratorer og dildoer har blitt vurdert og fått karakter på en skala fra 1 til 6.

Se hele testen her: Dildorado

Vinneren ble G-punktsstimulatoren "Stubby":

"Stubby er det perfekte eksempelet på at det ikke er størrelsen det kommer an på... Staven er liten og tykk, men har likevel en unik utforming som gjør dette til en av mine absolutte favoritter. Den ruglete staven gir en deilig følelse innvendig, og det faste silikonmaterialet føles naturlig og deilig mot huden", skriver tester.

Nettopp fordi kroppen på Stubby ikke er så lang, treffer den G-punktet perfekt, og den bøyde tuppen forsterker følelsen, mener hun.

For nybegynnere

Det var hele fire vibratorer som fikk terningkast seks. Også den delikate buttpluggen "All Clear Now" får godt skussmål:

"Den er ikke så veldig stor i omkrets, så den passer fint for deg som kanskje ikke har prøvd dette før, eller som vil bruke den som krydder sammen med en partner. Begge to kan få glede av denne!" mener Pia Christine Lindholt.

Les også: Maten som gjør deg kåt og viril

FEMININ: Crystal Clear er laget av glass og har en elegant design. © Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Rosa glass

Også den feminine lekkerbiskenen i glass, "Crystal Clear G-Spot", får skryt:

"Designet er knallbra og formen krummet for å stimulere g-punktet, skjønt hele skaftet har riller og kuler som føles vidunderlig. Glass er mye tyngre og hardere enn gummi og silikon, men dette taler kun til denne dildoens fordel. Den lukter ingenting, er lett å rengjøre og trekker ikke til seg din naturlige fuktighet, slik silikon gjør", er meldingen fra tester Pia Christine Lindholt.

Les også: Menn får vibratorangst

Kaninører som treffer

Blant de fire som ligger øverst i toppen, finner vi også gode, gamle "Mr. Rabbit" som ble verdensberømt gjennom "Sex og singelliv". Og kaninen lever opp til forventningene:

DEILIG KANIN: Kaninørene er godt plassert på denne vibratoren. © Foto: Svein Erik Tøraasen/Blueline Studio

"Mr. Rabbit er både fin og formålstjenlig utformet. Materialet er mykt og behagelig, men lukter litt gummi. Den kaninformede vibratoren er godt plassert og treffer der den skal. Både nesetuppen og ørene kiler veldig deilig", melder Pia Christine Lindholt.

Se hele testen

Alt om sexleketøy

Les også: Velg riktig sexleketøy

Les mer på Klikk Samliv

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!