Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Levert av Kondomeriet.no
Pris 399

Konklusjon

Etter utseendet å dømme, ville jeg vel heller lagt denne grønne, søte kålormen i lekekassen til min ett år gamle datter, fremfor i nattbordsskuffen min. Men så feil kan man ta, for dette er definitivt et voksenleketøy. La deg i hvert fall ikke lure av størrelsen, for denne grønne godbiten har flere variasjonsmuligheter enn en vanlig, tradisjonell massasjestav. Du justerer hastigheten med to knapper, og når den står på maks, skifter den over til første av tre pulseringsprogrammer.

Den stigende vibrasjonen som gikk taktvis ble raskt min favoritt! Det eneste jeg har å utsette på Lille Bille, er at på-knappen var vanskelig og hard å trykke på. Men når vibrasjonen først kom i gang, var det lett å komme ufrivillig borti knappene, fordi staven er såpass liten og mangler et "håndtak" å holde i. Silikonmaterialet er til gjengjeld mykt og godt, og føles deilig mot huden. Stort pluss for at vibratoren er helt vanntett, slik at du trygt kan ta det med i badekaret.

Vår karakter

Se alle produkter i testen

Produktene under kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!