Skjønnhet

Kylie Jenner viser frem sitt ekte hår

Avslører at det ikke har vært så langt siden hun var 15 år gammel.

LANGE LOKKER: Nei, Kylie Jenner ser egentlig ikke sånn ut på ekte. Faktum er at hver gang stjernen dukker opp med lange lokker, er det snakk om extensions eller parykk.
LANGE LOKKER: Nei, Kylie Jenner ser egentlig ikke sånn ut på ekte. Faktum er at hver gang stjernen dukker opp med lange lokker, er det snakk om extensions eller parykk. Foto: Skjermdump / Instagram
Sist oppdatert

Rosa, grønt, lilla, krøllete, glatt, bob, lange, rette lengder - Kylie Jenner (22) skifter hårfrisyre oftere enn mange av oss skifter sokker. Det er vanskelig å henge med på hvilken look hun kjører av den enkle grunn at det stadig vekk er et eller annet nytt som dukker opp i feedene våre.

Derfor er det ikke mange av oss som faktisk vet hvordan Kylie Jenners ekte hår ser ut, men vent nå. Stjernen la nylig ut en lettkledd selfie-video av seg selv etter at hun hadde dusjet og hvor hun viste frem håret hun har fått utdelt fra naturens side.

Bruker parykk

Kylie Jenner bruker ofte parykk eller extensions, og er svært sjelden å se med sitt naturlige hår.

Fan-kontoen @kyliesnapchat fanget imidlertid opp dusjvideoen og repostet den i sin egen feed, til glede for Kylies mange følgere.

Til den ganske sjeldne videoen har Kylie Jenner skrevet: «Har ikke hatt mitt ekte hår så langt siden jeg var 15».

I videoen kan vi se at makeupmogulen nå har mørkt, rett hår som rekker akkurat til skuldrene.

Bare sjekk her:

Tilbringer mer tid med Drake

Ellers har det blusset opp romanserykter mellom Kylie og selveste Drake (33) den siste måneden Utgangspunktet er at makeupmogulen gjestet artistens 33-årsfeiring tidligere i november og de skal ha vært nærmest uadskillelige. Under rapperens fest skal de to ha tilbrakt tid sammen og så ut til å trives, hevdet flere medier. Til E! News slo imidlertid kilder nær Drake fast at de ikke har et romantisk forhold.

- De har alltid vært venner og har hengt mer sammen nå som Kylie er singel og Drake er i byen i huset han har i Calabasas.

Ifølge kilden pleier Drake å komme over til Kylies hus og slappe av og tilbringe tid med henne og datteren Stormi, uten at det skal være romantikk inne i bildet.

- De holder ikke på, men Kylie setter pris på å ha ham der.

Kylie Jenner bekreftet at det var slutt mellom seg og barnefar Travis Scott (28) i begynnelsen av oktober. Det tidligere paret har ikke vært observert sammen siden slutten av august, men samarbeider nå om datteren.

Sjekk ut noen av Kylie Jenners sprekeste hårfrisyrer her:

Denne saken ble første gang publisert 28/11 2019, og sist oppdatert 28/11 2019.

Les også