Skjønnhet

Kim Kardashian går for trendy bob-frisyre

En av de hotteste hårsveisene du kan velge i år, ifølge eksperter.

HOT AKKURAT NÅ: Bobfrisyre med skarpe linjer er en av de hotteste håfrisyrene du kan gå for i 2019, skal vi tro flere magasiner og eksperter. Kim Kardashian har kastet seg på trenden.
HOT AKKURAT NÅ: Bobfrisyre med skarpe linjer er en av de hotteste håfrisyrene du kan gå for i 2019, skal vi tro flere magasiner og eksperter. Kim Kardashian har kastet seg på trenden. Foto: Skjermdump / Instagram
Publisert

Kim Kardashian (38) er for det meste kjent for å lage trender, og ikke nødvendigvis følge dem. Hun debuterte imidlertid nylig med en ny sveis på Instagram, en bob med skarpe linjer. Og akkurat denne frisyren er blitt kalt en av de hotteste frisyrene du kan velge i 2019, skal vi tro flere eksperter.

- Jeg ser på det som et skifte, vekk fra den middels lange «boyfriend bob»-en, som var så populær forrige sesong, til noe mer presist og over skuldrene, omtrent halvveis mellom ørene og nakken, uttalte hårstylist og Ghd-ambassadør Zoe Irwin til Harper's Bazaar tidligere i år.

Den parisiske hårstylisten David Mallett uttalte til Allure:

- Vi kommer til å se mer og mer av den skarpe boben ettersom flere og flere kjendiser velger den elegante looken.

Irwin mener frisyren passer alle ansiktsformer fordi lengden kan justeres utfra hvordan du ser ut. I tillegg kan den gjøre underverker for beinstrukturen i ansiktet ditt. Det liker vi!

Se under for flere snapshots fra Insta-storyen til Kim K:

Kim Kardashian med trendy bobfrisyre.
Kim Kardashian med trendy bobfrisyre. Foto: Skjermdump / Instagram
Kim Kardashian med trendy bobfrisyre.
Kim Kardashian med trendy bobfrisyre. Foto: Skjermdump / Instagram

Kim skifter imidlertid frisyre oftere enn de fleste av oss skifter klær, og det kan godt være at hun i løpet av bare dager er tilbake til den lengre hårfrisyren hun har gått for de siste månedene, med extensions eller parykk.

Vi synes imidlertid makeupmogulen og realitystjernen kler sveisen godt, og så får vi se om trendfrisyren også når Norge i sommer!

Denne saken ble første gang publisert 31/05 2019.

Les også