Skjønnhet

Khloe Kardashian har farget håret babyrosa

Debuterte med helt ny hårfarge.

SER IKKE SLIK UT LENGER: Khloe Kardashian er kjent for sine blonde, lange lokker, men har nå gått for en mer spenstig hårfarge.
SER IKKE SLIK UT LENGER: Khloe Kardashian er kjent for sine blonde, lange lokker, men har nå gått for en mer spenstig hårfarge. Foto: Michael Tullberg / Stringer / WireImage / Getty Images
Sist oppdatert

Vi er vant til å se Khloe Kardashian (34) med nydelig hår, men i relativt naturtro farger - i ulike blond- og bruntoner.

Nå har imidlertid realitystjernen og designeren gått en helt annen vei, og farget håret lyserosa.

Tidligere i desember farget hun håret isblondt, en look skapt av Tracey Cunningham, som ifølge Cosmopolitan sier at hun brukte blekningsmiddel i hele håret hennes, både de brune og blonde delene, før hun deretter brukte en gloss på alt håret for å få til den perfekte isblonde tonen.

Frisøren lot imidlertid håret få noe dybde, og etterlot litt røtter i en mørkere tone.

Nå har Khloe tatt det enda lenger, og viste frem sin nye, rosa-/ferskentonede manke i sosiale medier, til fansens store glede.

Det kommer ikke frem av oppdateringene hennes hvem som gjorde selve fargen, men hårstylingen er gjort av Andrew Fitzsimons, som er en av frisørene til Kardashian-/Jenner-klanen.

Føler du deg inspirert til å gå i den rosatonede trenden, bør du sjekke ut denne saken med 6 kjendiser som rocker roséhår.

De siste årene har det dukket opp flere muligheter for å skape looker med «roséhår» uten å gå for helt permanent hårfarge. Du kan blant annet spørre frisøren din om de tilbyr glosser med farge eller gjøre det hjemme selv ved hjelp av farget sjampo.

Ingen grunn til å ha kjedelig hår i årets partysesong, med andre ord!

Denne saken ble første gang publisert 18/12 2018, og sist oppdatert 18/12 2018.

Les også