Test av skredsøker

Ortovox Patroller

Overlegen rekkevidde ved gode forhold. Veldig god på nærsøk. Lett å jobbe med.

Foto: FOTO: Åka Skidor

Publisert Oppdatert
  • Vårt kjøpetips: Backcountry.com
  • Vekt: 235 gram
  • Pris: 270 dollar
  • Teknikk: Digital og analog
  • Antall antenner: 3

Kort sagt:

+ Bra rekkevidde

- Vanskelig å bruke med flere begravede

Grovsøk, horisontalt nedgravd: Bra når den er låst på signalet med avstand og retning. Litt usikker avstandsmåling i starten.

Grovsøk, vertikalt nedgravd: Bra når den er låst på signalet med avstand og retning. Litt usikker avstandsmåling i starten.

Finsøk, 0,5 meter: Bra

Finsøk, 2 meter: Bra

For hvem: Et bra valg om du er vant med den tidligere modellen F1, og setter pris på fordelene med analog søkning og stor rekkevidde.

Vi har ikke klart å finne en norsk nettbutikk som selger Patroller. Har du et tips til et godt kjøp, legg gjerne igjen en kommentar i feltet under!

Spesifikasjoner

Produsent Ortovox
Pris

Konklusjon

En modell som ligger et sted mellom den gamle klassikeren Ortovox F1, Mammut Pulse og Pieps DSP. På lange avstander søker den analogt, med veldig bra rekkevidde, opp til 105 meter. Den krever en mer erfaren bruker enn de mest moderne modellene.

Når du nærmer deg offeret våkner den tydelige, digitale displayet. Når den har lest seg inn på signalene, viser den både avstand og retning bra.

Ved flere ofre mangler den en funksjon som viser hvor mange det er, og muligheter for å flagge dem som allerede er funnet.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning