Test av løpesko

New Balance 1224

Perfekt for tyngre løpere eller deg som sliter med plager i knær, ankler eller rygg.

TUNGT VALG: New Balance 1224 er valget for deg med leddplager eller noen ekstra kilo på kroppen.

TUNGT VALG: New Balance 1224 er valget for deg med leddplager eller noen ekstra kilo på kroppen. Foto: Foto: New Balance

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Utrolig stabil og fin for deg som overpronerer

- Litt manglende passform foran

Demping: Modellen er godt dempet og passer tunge løpere. Denne modellen ruller ganske godt til å være så stabil, og det er supert, for da får du både stabilitet og en god løpsfølelse.

New Balance 1224 sitter godt på foten, men mangler litt på optimal passform i forfoten, noe som kan føles ubehaglig på lengre løpeturer.

Generell komfort: Dette er en av de mest stabile skoene for deg som overpronerer. Den beveger seg mykt fra hæl til tå og er dermed veldig behagelig å løpe med.

New Balance 1224 har en kraftig kile som gjør skoene stabile, noe som er suverent for deg som sliter med dårlige knær, ankler eller rygg.

Slike plager skal du ta på alvor, og både underlaget du løper på og skoen er viktig. Modellene egner seg best på litt kortere joggeturer eller intervalltrening. Modellen er romslig rundt tærne og passer dermed best for deg som har litt bredere fot.

Skoen egner seg altså best for deg som er litt tyngre eller sliter med plager i knær, ankler eller rygg, fordi den gir god stabilitet.

Design: En artig sko i rosa og grått. Designet er lekent og lekkert, og dermed får du forhåpentligvis lyst til å løpe også!

Spesifikasjoner

Produsent New Balance
Pris 1500

Konklusjon

En særs behagelig sko.. Den overlegne stabiliteten gjør dette til førstevalget for alle som sliter med leddplager, eller som rett og slett er litt tunge.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning