Regnsett med ytre belegg

Dovrefjell Regnjakke og bukse

En enkel og solid dress til en fin pris.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Slik leser du tabellen

Vask: Klær som brukes i dårlig vær, blir gjerne møkkete. I tillegg svetter en relativt raskt om en bruker regnklær under aktivitet med litt intensitet. Klærne bør tåle maskinvask minimum 40 grader. Vektlagt med 25 %.

Vekt: Vekt er viktig både med tanke på komfort og om klærne skal pakkes i sekken. Vektlagt med 20 %.

Slitasje: Generell slitasje er vurdert. Sitter tapingen godt etter noe bruk og en del vask? Sømmer, nett, glidelåser og vanlige slitasjepunkter er sjekket og vurdert. Vektlagt med 25 %.

Passform/brukervennlighet: At klærne føles behagelige og ikke hemmer bevegelser. Lommer, justeringer og ulike stramminger er også vurdert her. Vektlagt med 30 %.

Totalvurdering: Summen av alle vurderinger, uavhengig av pris.

Dovrefjell Regnjakke og bukse

Friluftsmagasinet AS, tlf 32 84 99 10

www.magasinet.no

Pris jakke/bukse: kr 449,-/299,- (kr 599,- som sett)

Vekt jakke/bukse: 720 g/370 g

Stoff og belegg: Nylon med ytre belegg av PU, sveisede ytre sømmer

Egen damemodell: Nei

Litt kort på armene, noe stretch, ok passform. Lufteåpninger som lukkes ved hjelp av borrelås, som har en tendens til å lukke seg under bruk. Hetta kan rulles inn i kragen, enkel snøring, dekker godt. Dekker godt i halsen. To lave stikklommer m. klaff. Snor nederst, borrelås for stramming rundt håndledd. Glidelås m. stormklaff i front, festes med trykknapper.

Enkle, rette bukser, har plass til andre bukser under. Trangt, men mulig å ta på bukser uten å ta av støvler, ellers grei passform. Elastikk i livet. Borrelås for stramming nederst på buksebena. Åpninger i sidene. Luftenett under linning i livet foran og bak. Kan kun vaskes med våt klut!

Spesifikasjoner

Produsent Friluftsmagasinet AS
Pris 599

Konklusjon

En enkel og solid dress til en fin pris.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning