Herlige dyrevideoer på Youtube

Leopard adopterer bavian

Denne nyfødte bavian-ungen vekker morsinstinktet hos sin verste fiende. Se det utrolige klippet.

VEKKER MORSINSTINKTET: Etter at moren er drept, søker denne bavian-ungen tilhold hos morderen - leoparden.

VEKKER MORSINSTINKTET: Etter at moren er drept, søker denne bavian-ungen tilhold hos morderen - leoparden. Foto: FOTO: National Geographic Channel/Youtube.com

Publisert Oppdatert

Den lille bavianungen spiller et høyt spill. Moren er akkurat drept av en leopard. Ensom og alene søker den tilflukt hos morderen, leoparden. Utrolig nok går det bra. Denne videoen er lagt ut i National Geographics kanal på Youtube.

Leoparden har fått navnet Legadema. Filmskaperne Beverly og Dereck Joubert's oppdaget Legadema da hun var åtte dager gammel, og bestemte seg for å følge henne for å se hvordan hun vokser opp. Filmen ble hetende Eye of the Leopard, og følger leoparden gjennom tre år i Botswana.

Forvirrede tigerunger

Sjimpansen Anjna har adoptert den bengalsk tigeren Shiva. Ifølge dyrepasseren vil det gå bra helt til tigrenes tenner blir for store.

Tigerunger går tydeligvis godt overens med de fleste. Her er en labrador i full gang med barnepass og amming etter å ha adoptert tre stykker.

Leker med livet

Denne apen mangler grunnleggende instinkter når det gjelder å overleve i naturen - og det ser ut til å gå helt fint.

Sovner på vakt

Surikater er og blir verdens kuleste dyr. "Greia" deres er at noen jobber, mens de andre i stram givakt holder vakt på rovfugler og andre ulumskheter. Av og til kan vaktjobben bli i overkant drøy.

Les mer:

Youtube blir musikkbutikk

Obama på Youtube

Selger boligen på YouTube

Heftige lukeparkeringer

Se den herlige reaksjonen til denne pandamammaen:

Denne apevideoen blir vi aldri lei av:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning