Viking Forester Warmlined

Viking Footwear A/S, www.vikingfootwear.com

Pris: kr 599,-

Vekt per par (43): ca. 1860 gram

Effektiv høyde på skaftet: 37,4 cm

Størrelser: 36-47

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Viking Footwear
Pris 599

Konklusjon

Bygd i lettvekts naturgummi. Isolert med teddyfleece-fôr (polyester) i hele støvelen. Varm. Øverst på skaftet er det en ca. 5 cm høy løpegang i nylon med en elastisk strammesnor og snorlås. Innersålen er enkel, ca. 3 mm EVA-skum med teddyfôr mot foten. Liten kick-heel ca. 6 cm oppe på hælen.

Sålen er ikke avstivet, og er så myk at det nesten går an å slå knute på hele støvelen. Den gnager ingen steder, og er som en løs hanske på foten. Ingen ikke fasong på støvelen, og f.eks. hælsetet går svakt bakover.

Gir ikke mye feste for hælen inni støvelen. Behagelig å ha på, men ikke i ulendt terreng. I «snilt» terreng er den en utmerket snikjaktstøvel. Sålen er myk og med moderat mønster. Best grep i testen på hardt og isete underlag.

Strammesnoren henger i en løkke og har tendens til å hekte seg fast i kvist og kratt. Strammelåsen er for slapp, og stramminga glir opp ved belastning. Ca 7 mm bredt refleksbånd øverst på skaftet, samt to refleksmarkeringer nede ved hælen.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!