Tretorn Bore

Tretorn, www.tretorn.se

Pris: kr 750,-

Vekt per par (43): ca. 2170 gram

Effektiv høyde på skaftet: 3 cm

Størrelser: 34-50

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Tretorn
Pris 750

Konklusjon

Middels høy naturgummistøvel med romslig lest. Lett å ta av og på. Innvendig teddyfleecefor, som også bidrar til at støvelen glir lett av og på foten. Flat innleggssåle av 4 mm støtdempende celleplast (ecoOrthoLite) pluss teddyfleecefor mot fotsålen.

To gummiprofiler på siden av skaftet som gir godt grep når den skal trekkes på. Sålen er i sort, myk gummi med godt grepsmønster, særlig rundt kanten. Godt grep på mykt underlag. Blant de bedre når det gjelder grep på hardt og isete føre. Sitter ikke spesielt godt og stabilt på foten.

Den eneste støvelen som lett kunne ristes av foten. Sålen er myk, uten stabilisering og kan vris i alle retninger. I ujevnt terreng har støvelen derfor tendens til å vri seg på foten og du må kompensere med tær, vrist og ankel.

Den har en viss stabilisering rundt kanten og rundt ankelen, men det er ingen støvel for lange turer eller krevende terreng. Solid refleks på hælen og god og driftssikker strammekrage øverst på skaftet.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!