Kort sagt:

+ Ingen


- Kjip lyd

-

Her er det lite, det vil si ingenting, som trekker opp.  

Les hele saken

Lydkvalitet: 2

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Flat, kjip, boksete, gjørmete lyd.

Lydisolasjon: 2

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Her hører du ikke bare trafikken og all vind altfor godt, også ledningen som dingler og skrittene fra løpinga trenger seg på i ørene.

Design og komfort: 1

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Vrient å få bøylen og proppene til å sitte, de sklir lett ut. Bøylen kan forlenges - fattig trøst når den selv på det korteste er så vid at den faller av. Og proppene som da er uten støtte, de faller ut.

Spesifikasjoner

Produsent Kitsound
Pris 149,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon Ikke inkludert
Fjernkontroll Ikke inkludert
Volumkontroll Ikke inkludert
Signalfrekvens (Hz) 20-20000
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Glem disse

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!