Kort sagt:

+ Behagelig bøyle


- Tynn lyd

- Virker billig i konstruksjonen

Disse bøyle-hodetelefonene gir deg ikke en stor lydopplevelse. Hvis du er mer opptatt av noe som er behagelig på øret, budsjettet er moderat og kravet til lyd fraværende, kan det være et greit alternativ.

Les hele saken

Lydkvalitet: 3

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Flat lyd, omtrent som forventet til prisen. Lite spenn, all lyd er samlet "i midten".

Lydisolasjon: 3

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Her hører du kanskje litt mer trafikk og vind enn du strengt tatt trenger.

Design og komfort: 4

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Overraskende behagelige å ha på! Lett å tilpasse bøylen som kan vris. Hvis du ikke er så opptatt av fet lyd, er det faktisk et helt ok alternativ. OK å ha på. Dårlig lydisolasjon. Plagsomt i trafikken. Gode i skauen.

Spesifikasjoner

Produsent Scullcandy
Pris 199,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon Ikke inkludert
Fjernkontroll Ikke inkludert
Volumkontroll Ikke inkludert
Signalfrekvens (Hz)
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

OK komfort.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!