Kort sagt:

+ Øreklokkene kan vaskes

+ Behagelige på hodet

+ Kort ledning hindrer kluss


- Middels lyd

- Dårlig lydisolasjon

Litt for mye av en mellomting mellom på og rundt ørene - vi er ikke helt komfortable med passformen. Lydmessig er de midt på treet - grei, men ikke spennende lyd. Dårlig lydisolasjon trekker ned. Til en drøy femhundrelapp hadde vi forventet litt mer.

Les hele saken

Lydkvalitet: 4

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Mye bass, som funker OK til hiphop og lignende, men generelt litt for flatt og mellomtone-dominert lydbilde.

Lydisolasjon: 3

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Her hører garantert trafikken. Selv på høyt volum. Og de lekker. Mye. Ikke egnet for bruk på tredemølle i treningsstudio. Der blir man en pest for omgivelsene.

Design og komfort: 4

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Disse kan bli svette på lengre turer. De skal være svetteavstøtende, men vi er ikke overbevist om det etter en prøvetur. Passformen er nærmest en blanding av "på ørene" og "rundt ørene". Klikking fra ledningen høres dersom den ikke er festet med klype.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 529,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon Ikke inkludert
Fjernkontroll Ikke inkludert
Volumkontroll Ikke inkludert
Signalfrekvens (Hz) 18-21000
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Midt på treet.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!