Kort sagt:

+ Veldig lav egenvekt og lite pakkevolum

+ God passform

+ Slitesterk sett opp mot vekt

+ Behagelig stoff

+ Lommer med god størrelse


- Litt kort i livet i front

RAB Cirrus Wind Top

Pris: kr 999

Vekt: ca. 120 g

Vask: 30 grader

Materiale: Pertex Quantum (polyamid)

Annet: Dame- og herremodeller, flere ulike farger

Meget lett jakke med et kroppsnært, men godt snitt. Veldig tynt stoff, nesten gjennomsiktig, men har vist seg å ha god slitestyrke sett opp mot vekten på materialet. Stoffet oppleves mykt og behagelig i bruk. Litt kort i livet i front med et forlenget ryggstykke.

Ermer med god lengde og strikk rundt håndleddene. Elastisk justerbart bånd helt nederst på jakken. To store frontlommer med vindavvisende glidelås - lommene kan også brukes til lufting - fungerer bra. Oppleves så godt som vindtett og puster godt.

Takler noe regn før det slår gjennom. Har en enkel hette som ikke har justeringsmuligheter, men sitter godt på hodet. God krage som tetter godt. Veldig lav egenvekt, lite pakkevolum - pakker ca. like mye som en tennisball, grei lengde og gode løsninger gjør dette til en meget god allrounder for dem som teller hvert gram som skal med i sekken. Anbefales.

Rab/Kruse Topptur: 32 06 19 66, topptur.no

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Rab/Kruse Topptur
Pris 999

Konklusjon

Meget god lettvekter.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!