Slik leser du karakterene

Passform, komfort og snøring: Generelt opplevd passform og komfort. Fungerer snøringen godt, er støvlene utstyrt med funksjonelle ringer og hemper? Sammenlignet innbyrdes i testen. Vektlagt med 35 %.

Såle og støtte: Gir skoene tilstrekkelig støtte til variert bruk? Rulle- og vridningsstabilitet, friksjon og gripeevne mot underlaget og demping er vurdert. Sammenlignet innbyrdes i testen. Vektlagt med 35 %.

Slitasje: Viser støvlene unormale tegn på slitasje? Sømmer, overgang mellom såle og overdel og slitasjetegn på sålene er vurdert. Sammenlignet innbyrdes i testen. Vektlagt med 15 %.

Vekt: Vekt sammenlignet med de andre skoene som er med i testen. Vektlagt med 15 %.

Totalt: Samlet resultat uten at pris er tatt med i vurderingen.

Hi-Tec Rapidtrail WPi

Cirdan AS, tlf. 22 02 50 00, www.cirdan.no

Pris: kr 1199,-

Materialer: Nubuk, tekstil/synt., gummi tåkappe, Ion-Maske (vanntett)

Vekt pr. par: ca. 1,3 kg

Skafthøyde: 17 cm

Lest: Normal

Størrelser: 41-46

Damemodell: Nei

Ikke spesielt bra støtte i ankel, men god såle. Gode sti-/fritidssko. Litt små i størrelsen. Krever lite inngåing. Bra friksjon og god torsjonsstivhet/vridningsstivhet i sålen. Godt snøresystem. Tåkappe som beskytter i front, kunne gjerne vært trukket noe lengre bakover.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Cirdan AS
Pris 1199

Konklusjon

Ingen fjellsko, men et godt valg som solid dagligsko, stisko på lette turer og et bra alternativ som trim-/markasko.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!