Slik leser du tabellen

Vask: Klær som brukes i dårlig vær, blir gjerne møkkete. I tillegg svetter en relativt raskt om en bruker regnklær under aktivitet med litt intensitet. Klærne bør tåle maskinvask minimum 40 grader. Vektlagt med 25 %.

Vekt: Vekt er viktig både med tanke på komfort og om klærne skal pakkes i sekken. Vektlagt med 20 %.

Slitasje: Generell slitasje er vurdert. Sitter tapingen godt etter noe bruk og en del vask? Sømmer, nett, glidelåser og vanlige slitasjepunkter er sjekket og vurdert. Vektlagt med 25 %.

Passform/brukervennlighet: At klærne føles behagelige og ikke hemmer bevegelser. Lommer, justeringer og ulike stramminger er også vurdert her. Vektlagt med 30 %.

Totalvurdering: Summen av alle vurderinger, uavhengig av pris.

Stormberg Dugg regnjakke og bukse

Stormberg, tlf 38 10 59 00, www.stormberg.no

Pris jakke/bukse: kr 499,-/299,-

Vekt jakke/bukse: 680 g/400 g

Stoff og belegg: Polyester (nylon) med ytre belegg av PU, sveisede ytre sømmer

Egen damemodell: Unisex, ungdom kr 399,-/249,-

Grei passform, bra stretch. Litt små i størrelsene. Lufteåpning på ryggen. Hetta har greie justeringsmuligheter, men kunne dekket bedre på sidene, dekker godt i halsen. To lave stikklommer m. klaff. Enhånds elastisk stramming nederst, borrelås rundt håndledd. Glidelås m. skikkelig stormklaff i front.

Enkle, rette bukser, plass til andre bukser under, litt trangt å ta på bukser uten å ta av støvler, men det går. Elastikk og snor i livet. Borrelås nederst på buksebena. Buksene har lufteåpninger med nett foran og bak under linningen. Vask 30 grader.

Les hele saken
Mest for pengene.
">

Spesifikasjoner

Produsent Stormberg
Pris 798

Konklusjon

Enkel, solid og vanntett, godt egnet til rolige aktiviteter uten høye krav til pusteegenskaper. Lufteåpninger hjelper. Mest for pengene.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!