Kort sagt:

+ God passform

+ Relativt solide

+ Gode allroundegenskaper


- Noe fuktinnslag

- Litt korte mansjetter

Lengde: Korte.

Pris: 599 kroner.

Materiale: Porelle membran, stretch, skinn.

Kjøpsinformasjon: Jemco AS , telefon 67 11 86 90.

Forholdsvis lette hansker som sitter godt på hånda. Ikke de varmeste i denne testen, men er heller ikke designet først og fremst som en vinterhanske.

Passer godt til aktiviteter hvor en i all hovedsak ønsker vind- og vanntette hansker som samtidig isolerer noe, for eksempel ved sykling. Stretch i og på oversiden av hanskene og mykt, slitesterkt skinn på innsiden.

Anti-skli materiale på pekefingeren, refleksstripe over knokene, behagelig mikrofiber på innsiden og kraftig borrelås rundt håndledd. Pekefingeren har gode skinnforsterkninger, men fikk noe slitasje på innsiden av tommelen etter sykkelstyre og skistav, noe som kunne vært unngått om den hadde hatt samme forsterkninger.

Selv om Sealskin skriver at hanskene skal være "totally waterproof" fikk vi noe fuktinnslag langs noen av fingrene etter mye fukt. Vi vil likevel karakterisere hanskene som gode med tanke på fukttoleranse. Tørker raskt.

.

GODE ALLROUNDERE: Hanskene er gode allroundere når gradestokken ikke kryper altfor langt nedover.

GODE ALLROUNDERE: Hanskene er gode allroundere når gradestokken ikke kryper altfor langt nedover. © Foto: John Arne Tungen

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Sealskinz
Pris 599

Konklusjon

Gode allroundere når gradestokken ikke kryper altfor langt nedover.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!