Kort sagt:

+ Veldig god demping i forfoten


- I dyreste laget

Demping: Denne modellen har en herlig demping som du kjenner ekstra godt i forfoten. Dette gjør at du ikke blir så fort sliten i tærne når du er ute og løper.

Modellen har en normal til bred lest og passer mange. Den gir god støtte og er stabil og komfortabel å løpe med.

Generell komfort: Skoen ruller bra på grunn av patenten flexionplate, som gir en myk og rask overgang fra hæl til tå, og du vil ha en god følelse på de lange løpeturene.

ProGrid Paramount sitter godt på foten, men er litt hard på hælknappen. Denne modellen har en litt hardere kile på innsiden av skoen. Den tar ikke mye overpronasjon, men gjør skoen litt mer holdbar.

ProGrid Paramount påstår å regulere fotens indre temperatur, men det merket ikke vi noe til.

En ting som trekker litt ned for denne modellen, er at den er en av testens dyreste sko. Men den får en grei karakter fordi den er meget holdbar.

Dette er også en modell som passer for de aller fleste, men antageligvis best for deg som er litt tyngre eller har problemer med knær, ankler eller rygg.

Design: ProGrid Paramount er en ganske kul modell i grått og lysende grønt.

Den ser eksklusiv ut, men for en del vil den nok bli litt vel skrikende.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Saucony
Pris 1800

Konklusjon

Scorer høyt på holdbarhet og demping, men ellers er det ikke nok kvalitet og løpsglede til å forsvare den høye prisen. En vemmelig hælkappe trekker også ned.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!