© Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Kort sagt:

+ Praktisk drikkesystem.

+ Kan brukes uten drikkebeholder.


- Under løping eller sykling kjenner vi slangen i nakken eller på overarmen. Dette gjør det litt ubehagelig å løpe, og slangen blir i tillegg kald når du begynner å drikke.

Størrelse: 2 liter (sekken er totalt på 4)

Laget for: Løping og turgåing

Design: Helt greit design, men litt kjedelige farger. Sekken er smal og avlang med en ekstra lomme foran hovedlomma. Denne appellerer nok mer til gutter enn til jenter.

Plass: Sekken skal fungere til løping og turer. Her er det ikke mye ekstra plass til niste, men du har mulighet til å ta ut vannposen og bruke den som en liten sekk i stedet. Det er et lite rom på sekken med plass til nøkler, mobil og en energibar.

Komfort: Sekken sitter greit på ryggen. Den er behagelig og passe stram. Du kan stramme remmene over brystet og rundt livet. Ettersom det er en sekk som skal passe til både gutter og jenter, bør du kjenne etter om den sitter ok over brystet. Vi synes den passer bedre til sykling enn til løping.

Drikkefunksjon: Denne sekken har et fint drikkesystem. Det sitter en magnet på den ene festeremmen over brystet. Der kan drikketuten enkelt tas av og settes på mens du løper. Da slipper du å ha en slange som henger og slenger. Selve tuten har et åpne/lukke-system. Men når du først har åpnet den, kan du la den være sånn, uten at det lekker vann. For å få ut vannet, biter du ganske enkelt ned på tuten og drikker. Den er også enkel å bruke for fylling og tømming av vann.

Les hele saken
Gå til neste produkt i testen

">

Spesifikasjoner

Produsent The North Face
Pris 999

Konklusjon

Drikkesystemet er det beste med denne maskuline sekken.

Gå til neste produkt i testen

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!