Camelback

Camelback L.u.x.e © Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Vivian Songe og Kristin Eide

En skikkelig drikkesekk

Vi har testet drikkesekker – genialt på løpe- og sykkelturen.

Kort sagt:

+ Enkelt drikkesystem.

+ Slitesterke skvettpaneler som beskytter den mot søle og slitasje.

+ God plass og mange rom.


- Slangen har dessverre ikke festesystem foran på sekken, slik at den blir hengende og slenge foran mens du sykler.

Størrelse: 3 liter

Laget for: Sykling

Design: Denne sekken har et fint design. Den ser ut som en sportssekk, og vi liker størrelsen og stilen. Sekken er ganske stor, nesten som en vanlig sekk, men blir likevel ikke for stor, i og med at man gjerne har med seg litt ekstra på sykkelturer. Den har også en lys og fin farge. At den er spesialdesignet for jenter er supert. Sekken er tiltenkt terrengsykling.

Plass: Her er det god og romslig plass. Sekken har mange rom som gjør at du kan fordele hvor ting skal ligge. Det kan være praktisk å ha plass til nøkler og mobil i det ene rommet, og niste og lignende i de andre. Du kan også ta ut vannbeholderen og bruke den som vanlig sekk, ettersom den ligger i en egen lomme i en glidelås på siden av sekken.

Komfort: Siden sekken er tiltenkt sykling, er den større enn løpesekkene, ettersom vi tåler å bære mer på ryggen sittende. Den har feste ovenfor brystet og rundt livet. Sekken er spesialdesignet for jenter, med seler i et behagelig stoff og forskjøvet bryststropp, noe som gjør den mer behagelig å ha på enn unisex-sekker. Ryggstykket gir god lufting slik at den ikke blir klam.

Drikkefunksjon: Denne sekken har et veldig enkelt drikkesystem. Bit ned på tuten og drikk. Vannet holdes inne når du slipper opp, så du trenger ikke tenke på å åpne/lukke underveis. Vannbeholderen har livstidsgaranti.

Les hele saken
Gå til neste produkt i testen

">

Spesifikasjoner

Produsent Camelbak
Pris 999

Konklusjon

En god nummer to. Denne sekken er best til lange sykkelturer.

Gå til neste produkt i testen

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!