Kort sagt:

+ Lav vekt

+ Lav pris


- Dårlig feste sammenlignet med de beste

- Noe begrenset bæreevne

- Noe problem med ising/klumper i stegjernene

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Eagle Products
Pris 775

Konklusjon

Veldig lett truge til lav pris.

Kryssreimer over vrista og brei hælreim. Definert høyre og venstre fot.

Bindingen er åpen framover slik at en kan bruke de fleste typer sko - også skisko med tupp, men vår største vintersko (Oslo WP fra Kamik str 43) gikk bare akkurat inn.

Stegjern som viser lite tegn til slitasje, men kan ikke måle seg med de beste med tanke på feste - merker dette spesielt sideveis og i nedoverbakker. Stegjernene både frem og under hælen er ganske smale og har vist seg noe utsatt for ising/klumper under vanskelige forhold rundt 0 grader.

Mangler hælløfter. Bindingssystemet er ikke like enkelt/raskt å bruke som på Atlas/Tubbs trugene, men fungerer likevel greit. Hælreimen er festet med klips (noe likt det en finner på brystreimer på sekker) - i motsetning til klipsene på Jegertrugen fra samme leverandør så har klipsene på disse trugene holdt.

Duken har også strekt seg noe under hælen på disse, men igjen ikke like mye som på Jegertrugen fra samme leverandør.

Kommer i en størrelse. Relativt små truger som gir et behagelig ganglag, men noe begrenset bæreevne. Ikke av de mest solide, men en lett truge til en veldig lav pris.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!