Slik leser du karaktergrunnlaget

Oppsett: Er lavvoen enkel å reise og rive; er topphatten enkel å montere, er det enkelt å reise lavvoen alene?

I bruk: Er det lufteventiler, og hvordan fungerer disse? Hvordan er topphatten festet, er den funksjonell og enkel å justere? Er lavvoen stabil i vind, er den vanntett? Er pakkposen praktisk? Andre praktiske løsninger, tilgjengelig tilleggsutstyr. Muligheter for oppgradering.

Konstruksjon: Generell kvalitet, vekt, sømmer, fester, bardunfester (lave og høye), kvalitet på glidelås, beskyttelse (vindklaff) av glidelås, størrelse på "inngangsdør", har lavvoen stormmatter.

Standardutstyr: Må du kjøpe ekstra deler for at du skal få en funksjonell lavvo?

  • Helsport
  • Antall personer oppgitt: 6-8
  • Antall personer, vår anbefaling: 4-5
  • Vekt: 7.6 kg
  • Standardutstyr: Stang, duk, innertelt (ikke tatt med i veiing), fast topphatt, fast bunnduk, plugger, myggnett i dør, topp og ventiler, rep. set, tørkestativ og pakkpose med komp. reimer
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Helsport
Pris 8999

Konklusjon

Bunnduken har mulighet for stor åpning for bålfyring. Rødt pluggfeste ved dør. Godt med plugg- og bardunfester, alle med gode justeringsmuligheter. Innvendig justering av topphatt, fungerer bra. Én stor hovedåpning og en enklere åpning på baksiden, begge med myggnett. For spinkle glidelåser på begge åpningene, skal ifølge Helsport utbedres. To gode ventiler med snørelukking. Romslig pakkpose, bra med tilleggsutstyr tilgjengelig.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!