Slik leser du karaktergrunnlaget

Oppsett: Er lavvoen enkel å reise og rive; er topphatten enkel å montere, er det enkelt å reise lavvoen alene?

I bruk: Er det lufteventiler, og hvordan fungerer disse? Hvordan er topphatten festet, er den funksjonell og enkel å justere? Er lavvoen stabil i vind, er den vanntett? Er pakkposen praktisk? Andre praktiske løsninger, tilgjengelig tilleggsutstyr. Muligheter for oppgradering.

Konstruksjon: Generell kvalitet, vekt, sømmer, fester, bardunfester (lave og høye), kvalitet på glidelås, beskyttelse (vindklaff) av glidelås, størrelse på "inngangsdør", har lavvoen stormmatter.

Standardutstyr: Må du kjøpe ekstra deler for at du skal få en funksjonell lavvo?

  • Wolf Camper AS
  • Antall personer oppgitt: 8
  • Antall personer, vår anbefaling: 6-7
  • Vekt: 8,4 kg
  • Standardutstyr: Stang, duk, løs topphatt, plugger, myggnett i topp og dør, pakkpose.
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Wolf Camper
Pris 3499

Konklusjon

Både plugger og stang er meget solide, drar opp vekten. Leveres med nøyaktig antall plugger. Ikke justering på pluggfestene. Topphatten holdes ut av en aluminiumsring, gir god lufting, men ikke enkel å justere under bålfyring, gir stort vindfang. Glidelås i myggnett i toppen for røykrør fra ovn. Låsingen på bardunene sklir noe. Savner ventiler. Én stor hovedåpning og en enklere åpning på baksiden, myggnett kun i hovedåpning. Femkantet bunnflate. Grei pakkpose, bra med tilleggsutstyr tilgjengelig.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!