Phuket, Thailand

SMILETS LAND: Matprisene i Thailand synker enkelte steder med bortimot 30 prosent i sommermånedene. © Foto: Mai-Britt E. Sverd.

Mai-Britt E. Sverd

Spar penger på tropesommer

Sommer er lavsesong i mange tropiske strøk. Det betyr færre turister, lavere priser og bedre service.

- Dette er det første året vi tilbyr sommerreiser til Thailand, melder Elisabeth Larsen-Vonstett hos Star Tour. Hun mener det er mange gode grunner til å besøke «Smilets land» i ommerferien. Først og fremst er det langt færre turister enn i høysesongen, servicen er på topp og prisene er lavere.

- Min kollega Espen i Thailand forteller at matprisene ofte er 30 prosent lavere enn i høysesongen, forteller Larsen-Vonstett, og legger til:- Noen er skeptiske

til at det er regntid i Thai­land om sommeren. Det er riktig at det regner mer enn i vinterhalvåret, men regnskurene er ofte kortvarige, og virker bare forfriskende for de fleste.

Med Star Tour flyr du direkte Oslo-Phuket og er fremme på 11 ti­mer.

Star Tour har avganger fra Oslo annenhver uke sommeren gjennom. Kun fly koster cirka 4000 kroner, med hotell fra cirka 5000 kroner.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.