Kort sagt:

+ Solid

+ Solcellelading av batteri

+ Radiojustering av tid


- For "massiv"

- Liten skive/display i forhold til størrelsen på klokken

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Casio
Pris 3500

Konklusjon

Fullastet med ulike funksjoner må dette være drømmen for deg som liker ting med "kjekt å ha funksjoner". Grei bruksanvisning på svensk/engelsk.

Med denne klokken får du kompass, barometer, termometer og høydemåler. Klokken stilles automatisk etter radiosignaler, den viser månefase og har grafisk fremstilling av høy- og lavvann. Den har også en innstilling som gjør at bakgrunnsbelysningen av skiven automatisk slår seg på når du vrir klokken opp for å se på den. God rem, gode knapper og behagelig på.

Selv om det er andre klokker i denne testen som er like store og innehar mye av de samme funksjonene, opplever vi at denne blir noe "ruvende" på hånden samtidig som skiven/displayet er litt liten i forhold til størrelsen på klokken - slikt vil selvsagt alltid variere med smak og behag. Ellers det du trenger av en klokke.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!