Base2Stay: Ligger også i South Kensington. Her satses det på budsjetturistene som er opptatt av design og bra standard. Hotellet har 67 leilighetsrom - alle med minikjøkken, mikrobølgeovn og kjøleskap. Passer utmerket for en familie eller venninnegjeng som ønsker å bo sammen. Du finner mer informasjon på nettsidene deres. Adresse: 25 Courtfield Gardens. Tube: Earls Court.

FAMILIEVENNLIG: Hotell med minikjøkken: Base2Stay. © Base2Stay Base2stay

Number Sixteen: Det var nesten litt vemodig å reise fra dette hjemmekoselige hotellet. Her er hvert enkelt rom designet individuelt, og badene er flislagt i sortspettet marmor. Frokostsalen har utgang til en nydelig hage med vannfontene og gullfisker i et basseng. Number Sixteen er helt klart det hyggeligste hotellet jeg noen gang har bodd på! Ligger i et rolig strøk i South Kensington med gåavstand til King's Road og Harrods. Adresse: 16 Sumner Place. Tube: South Kensington.

Hampstead Village Guesthouse: Ønsker du en litt annerledes overnatting? Da skal du prøve nederlandske Annemarie van der Meer's gjestgiveri i Hampstead - et av Londons vakreste og mest eksklusive områder. Hennes hjem er et skattkammer for interiørinteresserte. Her er antikviteter og snurrepiperier fra auksjoner og markeder verden over. Spør etter "Davids room" med det blå badekaret. Adresse: 2 Kemplay Road. Tube: Hampstead.

ROLIG STRØK: Number Sixteen satser på hjemmekoselig omgivelser.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!