Klättermusen Glaser jakke

Vekt: 1030 g

Pris: kr 4900,-

 

Kraftig, detaljrik og forseggjort jakke i trelags Chutan Stretch, basert på resirkulert polyester.

Grov, toveis frontglidelås sikret med borrelåsklaff samt hempe i brysthøyde. Toveis lufteglidelås under ermer. Glidelåshodene kan gjemmes under en stoffklaff.

Svært kraftig håndleddsstramming med integrert kompass. To lave frontlommer med mykt fôr lukkes med hemper, kan gjøres med votter etter litt trening.

To brystlommer med loddrett glidelås bak en stoffklaff er nesten umulige å betjene med votter eller hansker. Loddrett glidelås gir også større risiko for tap av utstyr om låsen glemmes.

Stramming i livet betjenes inne fra frontlommene. Enhånds strikkstramming nederst på jakka.

Meget god hette med tre reguleringsmuligheter og avstivet front. Kan strammes for god sikt eller slakkes for å «gjemme seg» for regnet. Tverrgående klaff i front gir god beskyttelse for motvind. Mykt og godt stoff i hettekanten.

Sært god vanntetthet, men mange ekstra stoffdetaljer og dobbeltlag virker å hemme pusteevnen en del i front.

Ganske varm og tung for aktiv sommerbruk, men alt i alt en meget god jakke for allsidig bruk. Viser knapt tegn til slitasje på tross av hard og langvarig bruk. Mange detaljer; noen vil mene det er for mye «dill».

 

Slik er jakken vurdert:

Ventilasjon og vanntetthet: 8/10

Snitt og bevegelighet: 8/10

Funksjoner og detaljer: 9/10

Slitestyrke: 8/10

Allsidighet: 6/10

Totalt: 8/10

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Markedsføres av: www.klattermusen.se
Pris 4900

Konklusjon

Alt i alt en meget god jakke for allsidig bruk.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!