3 gode spisesteder i Barcelona

Baskisk tapas kjennetegnes med loffskiver og tannstikker. Når kelneren skal finne ut hvor mye du skal betale, teller han antall tannstikkere.

SULTEN? Spis deg latterlig mett på spansk minimat.

SULTEN? Spis deg latterlig mett på spansk minimat. Foto: Foto: Jane Holma

Publisert Oppdatert

Bilbao Berria: Uformelt sted midt i gamlebyen der bardiskene er fulle av deilig tapas, inkludert deilige "kaketapas".

Restaurant Tramoia: Her spiste vi verdens beste dessert; pannekake med is og appelsinsaus. Ligger i bydelen Eixample.

Café Zürich: Midt i smørøyet med gode shoppinggater på alle kanter. Berlinerbolle med sjokoladefyll anbefales!

Nyttige å vite

Tapas: En genial oppfinnelse, og så godt! De små rettene står gjerne fremme på bardisken, så du kan plukke selv. Det katalanske kjøkken karakteriseres ellers av miksen av sjømat og kjøtt. Blant spesialitetene er mar i muntanya, som er hummer og kylling.

Spekeskinke: Du kan ikke ha vært i Barcelona uten å ha smakt denne spanske lidenskapen. Jabugo er den mest eksklusive skinken.

Drikke: Tillat deg å sprudle litt! Den musserende vinen cava er typisk Barcelona og Spanias svar på champagne.

SMAK! Spansk spekeskinke er en delikatesse.

SMAK! Spansk spekeskinke er en delikatesse. Foto: Foto: Jane Holma

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag