Kort sagt:

+ God sikt


- Sitter litt stramt

- Vanskelig å få bort snø fra innsiden

- Passer ikke med alle hjelmer

Oakley Elevate er for små til medium ansikter og det er lagt inn ventiler i rammen for å feie unna fukt. Den har også justerbar reim med silikon på innsiden. Denne brillen ble testet av Frida Blom, skiinstruktør hos Oslo Vinterpark. 

Les hele saken

Komfort: 3

Passform, om de sitter godt. At de ikke sklir er viktig.

- De er ganske små i størrelsen, så de sitter ganske stramt og jeg syns de nesten kjennes litt for små ut for ansiktet mitt. Jeg skulle ønske at den var litt større.

Sikt: 6

- Sikten er kjempegod, så der får den helt klart toppkarakter! Man ser kjempegodt; glasset demper lyset og øker kontraster så man ser mye bedre.

Fukt og dugg: 2

Dugg - viktig at brillene ikke dugger lett, og at duggen forsvinner lett.

- Jeg fikk jo beskjed om at jeg ikke skulle gni bort snøen på innsiden av glasset ettersom det er sprayet med et belegg og at jeg skulle dunke ut snøen i stedet. Men snøen ble hengende igjen og har frosset til is på den ene siden.

Design og utforming: 3

Utforming og estetisk inntrykk. Glass og kvalitet, hvor lett det er å bytte glass.

- De er ganske tykke og ganske små, og den passer ikke så godt til hjelmen. Hjelmen min er ikke fra Oakley, og ulike merker samarbeider, men det kan jo hende man vil kjøpe Oakley-briller selv om man har et annet merke på hjelmen.

Spesifikasjoner

Produsent Oakley
Pris 1 190,00
Vekt 150 gram
Remmens lengde Justerbar strikk
Glass Oransje
For Skumgummi
Modell Unisex
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Selv om sikten får terningkast seks er ikke dette nok til å redde den fra å havne på bunn.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!