Kort sagt:

+ Meget enkel å ta i bruk

+ Nøytralt design – passer til daglig bruk

+ Norsk tekst i display og norsk bruksanvisning

+ Oppleves solid


- Ikke mulig med andre sensorer

- Noen begrensninger i visningsvalg på skjermen

- Litt enkelt display

- Ikke det mest behagelige pulsbeltet (anbefaler Premium pulsbelte)

Garmin Forerunner 110

Belanor AS, telf. 69 23 36 30, www.belanor.no

Pris: 2275,-

Mulig tilbehør: Premium pulsbelte.

Med i esken: Klokke, pulsbelte, lader til batteriet i klokken.

Vanntetthet: IPX7

Pulsklokke som er veldig enkel å ta i bruk. Klokken har integrert GPS, men er ikke stort større enn de andre klokkene hvor en må bruke en ekstern sensor for å få denne funksjonen. Den sitter godt på hånden og design og batterilevetid gjør at den vil fungere godt til daglig bruk.

Dette er ganske enkel pulsklokke uten alt for mange funksjoner og innstillingsmuligheter, men vil fungere godt for nybegynnere og mosjonister. Selv om det ikke er så mange valg med tanke på Norsk tekst i displayet.

Pulsbeltet som leveres med som standard er ikke like behagelig i bruk som de fra Polar og Suunto, men Gramin har et "Premium pulsbelte" som vi også har testet. Dette beltet er mye mer behagelig - anbefaler å "oppgradere" til dette.

Det oppladbare batteriet holder i ca 8 timer om klokken brukes med GPS. I sparemodus (viser tid og dato) holder det i ca 3 uker. GPS enheten virker meget bra og har jevnt over vært raskere i oppstart enn GPS sensorene fra konkurrentene.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 2275

Konklusjon

Dette er et godt valg for deg som er ute etter en enkel pulsklokke, men samtidig ønsker mulighetene en GPS mottaker gir.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!