Ekspertbutikken Löplabbet tester alle skomodellene de tar inn. Nå har de kåret «årets sko» i fire forskjellige kategorier.

- Hver kategori hadde tre nominerte, og alle disse tre ble plukket ut fordi de er blant de aller beste i disse kategoriene, opplyser Tor Fauske, daglig leder for Löplabbet i Norge.

Flere av Löplabbets testløpere legger bak seg mer enn 100 kilometer hver uke. Passform, demping og stabilitet er blant kategoriene Löplabbets testere vektlegger.

Les også:

Løpedronningens beste treningstips

Enten du trener alene eller sammen med andre, trenger du riktige sko. I denne testen er det kombinasjonen av passform, støtdemping, stabilitet og løpsfølelse som er vektlagt i kåringen av årets allrounder.

I vurderingen av årets terrengsko er grep og profil vektlagt. I testen av raske konkurransesko er kombinasjonen av løpsfølelse, vekt og støtdemping vektlagt. Noen sko passer best til intervalltrening.

Årets beste nyheter er vurdert generelt ut fra en rekke kriterier, felles for dem alle er at de er helt nye, ikke oppdateringer av gamle modeller.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!