EVO

Trangt. Engasjert PT med kaffekopp - ingen treningsprogram.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Opptatt av målsetning.

+ Informerer om sin taushetsplikt.

+ Fremsto profesjonell og engasjert.

- Treningsplan koster et PT-klipp.

- Ingen fysisk test.

- Trange lokaler uten PT-sone.

Her går det ikke an å snakke med en ansatt uten å være medlem. For å i det hele tatt komme inn på senteret må du ha adgangsbrikke. Positivt og lettvint for den som er medlem, tungvint om du vurderer å begynne og ønske å teste ut fasilitetene.

PT-en fremstår som kunnskapsrik og engasjert. I tillegg starter han samtalen med å informere om sin taushetsplikt, et stort pluss.

Treneren forteller også om seg selv uten at jeg trenger spørre. PT-en bruker mye tid på å snakke om målsetning og kommer med foskjellige forslag, noe som trekker opp. Jeg ba om en intensiv treningsøkt, noe det ikke ble. Hovedfokuset på treningstimen var å pirke på teknikk i knebøy, noe jeg ikke hadde bedt om, men som kanskje var nødvendig for videre utbytte av treningen. 

Beate Torset sier at PT-er som drikker kaffe i løpet av treningstimen er noe av det verste hun ser. Det gjorde denne PT-en. At en treningsplan følger med i pakken bør vi ta som en selvfølge.

Her koster en ukeplan ett PT-klipp, noe som trekker ned. 

Tar for lang tid

Produktdirektør i Evo, Henning Holm, har vansker med å si om et treningsprogram bør være inkludert i PT-pakken eller ikke. 

– Et program skulle ha vært inkludert, men det tar mye tid for PT-en å sette det opp. Det viktigste av alt er at PT-en er trygg, effektiv og deretter sørger for en morsom time, sier han.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Åpningstider 05.00 - 24.00 alle dager.
Geografisk dekning 33 sentre over hele landet
Pris på medlemsskap 349 kr. uten binding
Pris per PT-time 10 klipp: 4756 kr. - 7182 kr. 20 klipp: 8904 kr. - 13450 kr. (Prisen varierer ettersom hvor utdannet PT-en er).
Etableringsår 2010
Andre tilbud

Konklusjon

Flink PT som kunne ha droppet kaffekoppen.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning