EVO

Trangt. Engasjert PT med kaffekopp - ingen treningsprogram.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Opptatt av målsetning.

+ Informerer om sin taushetsplikt.

+ Fremsto profesjonell og engasjert.

- Treningsplan koster et PT-klipp.

- Ingen fysisk test.

- Trange lokaler uten PT-sone.

Her går det ikke an å snakke med en ansatt uten å være medlem. For å i det hele tatt komme inn på senteret må du ha adgangsbrikke. Positivt og lettvint for den som er medlem, tungvint om du vurderer å begynne og ønske å teste ut fasilitetene.

PT-en fremstår som kunnskapsrik og engasjert. I tillegg starter han samtalen med å informere om sin taushetsplikt, et stort pluss.

Treneren forteller også om seg selv uten at jeg trenger spørre. PT-en bruker mye tid på å snakke om målsetning og kommer med foskjellige forslag, noe som trekker opp. Jeg ba om en intensiv treningsøkt, noe det ikke ble. Hovedfokuset på treningstimen var å pirke på teknikk i knebøy, noe jeg ikke hadde bedt om, men som kanskje var nødvendig for videre utbytte av treningen. 

Beate Torset sier at PT-er som drikker kaffe i løpet av treningstimen er noe av det verste hun ser. Det gjorde denne PT-en. At en treningsplan følger med i pakken bør vi ta som en selvfølge.

Her koster en ukeplan ett PT-klipp, noe som trekker ned. 

Tar for lang tid

Produktdirektør i Evo, Henning Holm, har vansker med å si om et treningsprogram bør være inkludert i PT-pakken eller ikke. 

– Et program skulle ha vært inkludert, men det tar mye tid for PT-en å sette det opp. Det viktigste av alt er at PT-en er trygg, effektiv og deretter sørger for en morsom time, sier han.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Åpningstider 05.00 - 24.00 alle dager.
Geografisk dekning 33 sentre over hele landet
Pris på medlemsskap 349 kr. uten binding
Pris per PT-time 10 klipp: 4756 kr. - 7182 kr. 20 klipp: 8904 kr. - 13450 kr. (Prisen varierer ettersom hvor utdannet PT-en er).
Etableringsår 2010
Andre tilbud

Konklusjon

Flink PT som kunne ha droppet kaffekoppen.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag