Denne yoga-dama inspirerer andre kvinner til å elske sin egen kropp

Flere titusen følger 27-åringen på Instagram.

Publisert

(SIDE2): Jessamyn Stanley (27) vekker oppsikt med sin forkjærlighet for yoga.

Lærer bort til andre

På Instagram har den 27 år gamle yoginisen over 500 bilder av seg selv i ulike yogaposisjoner, men Jessamyn er mer enn bare en yogaentusiast, skriver Huffington Post.

Deres artikkel om Jessamyn har i skrivende stund fått over 40.000 likes. 

Det var i 2011 at den populære yoginisen oppdaget denne treningsformen og i begynnelsen gikk hun på yogatimer.

Etter hvert økte prisen på yogakurset og derfor startet Jessamyn å lære seg yoga hjemme ved hjelp instrukser og videoer på Internett. 

I tillegg til å imponere med sin fleksible kropp, så er hun et yogalærer som ønsker å fortelle sine studenter og andre at det noen ganger er helt greit å ta det helt med ro.

Inspirasjon

Nå, fire år senere, har hun fått over 52.000 følgere på Instagram og i tillegg til å hjelpe andre med yoga-trening, så jobber hun også hardt for at andre kvinner skal være komfortable med hvem de er, uansett hva slags form og størrelse de har.

- Jeg forteller alltid folk, særlig kvinner, at de må slutte å sende negativ energi til kroppen og tankene sine. Det er denne negative energien som fører til at kroppen er ulykkelig. Den eneste personen som har kontroll over din livserfaring er deg selv, så finn din plass og ha troen på deg selv, for din egen velvære, forklarer Jessamyn til Huffington Post. 



Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 01/06 2015.

Les også