Denne nakne yoga-entusiasten vekker oppsikt på Instagram

Men ingen vet hvem hun er eller hvor hun kommer fra.

Publisert

(SIDE2): Yoga har lenge vært en populær treningsform og trenden ser ut til å fortsette også i årene fremover.

LES OGSÅ: Dette blir den største treningstrenden i 2016

Tidligere har vi blant annet skrevet om 5 yoginis som inspirerer og 27 år gamle Jessamyn Stanlet som vil at kvinner skal elske sin egen kropp.

Fikser selv

Nå er det derimot dama bak Instagramkontoen @nude_yogagirl som vekker oppsikt.

Den 25 år gamle modellen og fotografen er slettes ikke den første som trener yoga uten klær, men likevel er det imponerende å se hva hun får til, skriver treningsmagasinet Shape.

25-åringen opprettet nemlig sin Instagram-konto for bare én måned siden og på noen få uker har hun allerede fått over 85.000 følgere.

Alle bildene er i svarthvitt og det er yogadamen selv som organiserer fotoshootene med lys og kamerainnstillinger.

- Jeg fikser og setter opp alt selv og har et lite studio hjemme. Kjæresten min er den som trykker på kameraknappen. Jeg vil at linjene som kroppen lager skal være presise, forklarer @nude_yogagirl på Instagram.

- Nakenhet er naturlig

Hva yoginisen heter og hvor hun kommer fra er derimot ikke kjent.

- Jeg ønsker at min Instagram-konto skal være anonym fordi det handler ikke om hvem, men hva denne kontoen står for, forklarer 25-åringen.

- Jeg vil vise at kropp og nakenhet er naturlig, og at dette helt alene er fantastisk vakkert med sine former og kurver, skriver hun på Instagram.

 - Dere må huske på at poenget med yoga handler ikke om å legge foten bak hodet. Det handler om å få en kontakt med deg selv og det er dette som er det fine med nakenyoga. Man tar bokstavelig talt av seg alt av klær og bagasje, alt som muligens kan holde deg tilbake fra å være i øyeblikket der man setter pris på hva kroppen din er i stand til, ikke hvordan den ser ut.

Denne saken ble første gang publisert 16/12 2015.

Les også