Kort sagt:

+ Godt materiale

+ Vindstopper gir fordel i kald vind


- Ikke optimal rundt hofta

- Pakker seg for tett bak knærne

Vi hadde hørt mye bra om Gore og stilte med store forventninger. Det var derfor litt skuffende å erfare at tightsene ikke innfrir når det gjelder løpskomfort, sammenlignet med de beste i denne testen. Men i kald vind kommer den til sin rett. Best av "firerne" i testen, med 4,4 i snittpoeng.

Les hele saken

Passform: 4

Den sitter bra, men gir ikke den samme udiskutable velvære-følelsen som de beste tightsene i testen. Ikke så god rundt hofta, bemerker ekspertene.

Løpskomfort: 4

Gore-tighten har en tendens til å pakke seg bak knærne, og dette skaper kløe og irritasjon som stjeler oppmerksomhet. Det går litt utover løpskomforten og bevegeligheten, selv om plagget er av høy kvalitet rent teknisk.

Isolasjon mot kulde og vind: 6

Den kommer mer til sin rett når det er kald vind. Snøføyk, vind og tre minus er helt uproblematisk, og du kan trolig helt fint bruk denne ned mot 7-8 minusgrader i moderate vindforhold.

Spesifikasjoner

Produsent Brown Couch AS
Pris 1 100,00
Materiale Polyester, polyamid, 5 % elastan

Konklusjon

Best i kald vind!

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!