5 treningspar du bør følge på Instagram

Bli inspirert av disse spreke duoene!

Publisert

(SIDE2): Vi i Side2 ønsker å fremme treningsglede og det å ha et positivt og sunt forhold til helse, kropp og trening. Tidligere har vi skrevet om 10 treningsfolk vi følger på Instagram og 5 yoginis som inspirer.

For mange hjelper det å ha en venn og en treningspartner som er med på å pushe deg til å gjennomføre de planlagte treningsøktene.

Derfor har vi nå funnet frem til 5 Instagramkontoer med treningspar som imponerer med sine treningsbilder og øvelser.

AcroYoga Addicts

Yoga er i vinden som aldri før og kjente yoganavn på Instagram er for eksempel TV-profil Vibeke Klemetsen og Rachel Brathen som vi kjenner som Yoga_girl. Reina og Breanna er duoen bak kontoen @acroyogaaddicts der de deler fantastiske bilder og videoer av imponerende yogaøvelser.

Power Girls Fitness

MJ og Gen har over 67.000 følgere på Instagram og beskriver seg selv som spesialister på trening og ernæring. Begge jentene har et vegansk kosthold. De to imponerer med sin styrke, balanse og treningsglede!

The Chin Twins

Tvillingene Kimmy og Chrissy står bak Instagram-kontoen @chintwins. «Vi er milevis fra hverandre, men uatskillelige» skriver jentene. De viser frem sin både akrobatikk, skjønnhet og styrke i bildene de deler på Instagram.

TwoBadBodies

Instagram-kontoen TwoBadBodies er ikke lenger aktiv, men fortsatt tilgjengelig for inspirasjon. Over 351.000 personer fulgte de sterke jentene Jennifer og Kaisa som delte både treningsfilmer, matbilder og tips til effektive økter med egenvektstrening.

Dreamteam.Fitness

Før jul skrev Side2 om det svenske treningsparet Jesper Lekland og Amanda Walander som sjarmerer flere titusenvis av følgere på Instagram.

Deres romantiske treningsbilder har blitt plukket opp av flere utenlandske medier som for eksempel Daily Mail og The Mirror.

Avisene beskriver paret som en «Instagram-sensasjon» og parets Instagram-konto «Dreamteam.fitness» har i skrivende stund over 55.000 følgere.

Denne saken ble første gang publisert 19/02 2016.

Les også