- Tren hele kroppen på bare 15 minutter

Ikke rart i at folk klikker på treningsvideoen til dette kjæresteparet.

Publisert

(SIDE2):Det florerer av treningstips på videonettstedet YouTube, men noen får mer oppmerksomhet enn andre fordi de skiller seg ut.

Sist ut er videoene til «Boho Beautiful». Og vi vil tro grunnen til at over en million klikker seg inn på disse treningstipsene, er fordi det ser rimelig fristende ut å trene på en kritthvit strand.

Det er Mark og Juliane som står bak treningsvideoene, som hovedsakelig er yogainspirert.

Her kan du se en av treningsvideoene, som er filmet på Kowai i Thailand:

Screen9v2

- BohoBeautiful er en livsstilskanal som er opprettet av Juliana og Mark Spicoluk, et par som reiser verden rundt for å fremme kjærlighet og frihet. På YouTube har vi fokus på ukentlige økter innen fitness, meditasjon og yoga - og alt filmes i inspirerende og vakre omgivelser verden rundt, sier Juliana og Mark til Side2.

Mark har tidligere spilt i bandet Closet Monster, og også vært bassist for  artisten Avril Lavigne.

Men nå er fokuset på Boho Beautiful.

LES OGSÅ: - Ikke kom å si til meg at yoga ikke er bra trening!

- Trener hele kroppen

- Denne 15-minutters treningsøkten er perfekt for å få trent hver muskel i hele kroppen. Kun ved hjelp av egen kroppsvekt forbrenner du fett og styrker alle de riktige områdene for å få sommerkroppen, heter det til treningsvideoen på YouTube.

Vel, her hjemme skal vi gjennom jula først. Og får foreløpig ta til takke med samme øvelser på yogamatta innendørs i høstmørket.

Denne saken ble første gang publisert 29/10 2016.

Les også