Test av grovbrød

Bakers Naturlig sunt spelt fullkorn

Dette brødet mer å regne som halvgrovt enn grovt.

Foto: Petter Berg HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Et greit brød for deg som ikke er så opptatt av å velge det groveste. Men med en grovhetsprosent på 53 og et fiberinnhold på 6,9 g, er dette brødet mer å regne som halvgrovt enn grovt. Pluss for lavt innhold av sukker.

Innhold

Energi: 258 kcal

Protein: 12,2 g

Karbohydrat: 37,2 g

Sukker: 0,8 g

Mettet fett: 0,7 g

Kostfiber: 6,9 g

Natrium: 0,36 g

Grovhetsprosent: 53 %

Spesifikasjoner

Produsent Bakers
Pris 31

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag