Skattelistene 2007 - Rike på slanking

Tjener på å gjøre deg slank

Rugbrød, dietter og trening. Du vil ha det, de tjener på det.

TJENER FETT: Du blir kanskje slankere, de blir helt sikkert rikere. Se hva Fedon Lindberg, Grete Roede og Celina Midelfart tjener.

TJENER FETT: Du blir kanskje slankere, de blir helt sikkert rikere. Se hva Fedon Lindberg, Grete Roede og Celina Midelfart tjener. Foto: Foto: Scanpix

Publisert
RIK: Celina Midelfart har en formue på svimlende 360 millioner kroner.

RIK: Celina Midelfart har en formue på svimlende 360 millioner kroner. Foto: Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Slankebølgen ser ikke ut til å stoppe, og selv om flere og flere velger å legge om til et sunt kosthold og trene mer, er det fortsatt mange som sverger til dyre dietter for å holde vekten nede.

Gode penger på dietter

Celina Midelfart har tjent gode penger på blant annet Atkins-dietten, og kan nå vise til en formue på svimlende 360 millioner kroner.

Stig Ebert Nilssen er direktør i Axellus AS, som blant annet selger det velkjente produktet Nutrilett. Stig Ebert Nilsen hadde i fjor en inntekt på 2,3 millioner kroner, og har snart en formue på 7 millioner kroner.

Håver inn

De som satser på et sunnere kosthold og trening tjener ikke så verst, de heller.

Jeanette Roede har vært direktør i Grete Roede, og hadde i fjor en inntekt på 713.069 kroner. Formuen er på vei til å klatre opp mot tre millioner.

Moren til Jeanette, og grunnleggeren av firmaet, Grete Roede, klager neppe over lønnen. Ligningen viser at hun tjente 11.198.797 kroner i fjor.

Millioninntekter

RIK PÅ SLANKING: Grete Roede har trukket seg litt tilbake, men håver fortsatt inn millioner.

RIK PÅ SLANKING: Grete Roede har trukket seg litt tilbake, men håver fortsatt inn millioner. Foto: Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

KOSTHOLD: Fedon Lindberg har flere firmaer, men inntekten som står oppført i ligningen for 2007 er ikke svimlende høy.

KOSTHOLD: Fedon Lindberg har flere firmaer, men inntekten som står oppført i ligningen for 2007 er ikke svimlende høy. Foto: Foto Knut Falch / SCANPIX .

Kari Jaquesson har blant annet vært treningsekspert for God Morgen Norge på TV2, men har også jobbet med flere andre TV-programmer i flere kanaler og har skrevet flere bøker.

Trenings- og slankedronningen har tjent på flere år i rampelyset, og kunne håve inn nesten to millioner kroner i fjor, nærmere bestemt 1.964.435 kroner.

Fedon Lindberg har også blitt en profilert ekspert på kosthold, men har i følge ligningen ikke like fett betalt. Inntekten var på 357.076 kroner. En forklaring på dette kan være at Dr Lindbergs Holding AS gikk 8,5 millioner i minus i 2006 etter tap i tre av de fire datterselskapene, ifølge Nettavisen.

Selger som varmt hvetebrød

Inger Kløkstad har hatt stor suksess med Ingers rugbrød, og tjente i fjor 1.657.762 kroner på brødbakingen.

Olav Johan Thorstad, daglig leder i SATS tjente 1.535.452 kroner i fjor.

Ut i fra skattelistene, ser det ut som Elixia betyr store penger. Daglig leder i Elixia Nordic, Ståle Kolbjørn Angel tjente nemlig 5.716.601 kroner på nordisk treningslyst i fjor.

Søk i skattelistene
Søk på Navn og/eller sted
Eksempel: Ola Nordmann Oslo
Se topplister i ditt postnr.
Eksempel: 2815
Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning