Test av tomatsuppe

Glutenfri tomatsuppe

Minst sukker.

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Denne får flest poeng for minst sukker, minst mettet fett og lite salt. Til gjengjeld lite kostfiber og protein, noe som trekker ned. Svært energifattig, her bør det tilsettes mer mat hvis den skal mette.

Porsjoner pr. enhet: 4

Innhold pr. 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 24

Protein: 0,6 g

Karbohydrater: 5 g

– hvorav sukkerarter: 2,2 g

Fett/hvorav mettet: 0,1 g/0 g

Kostfiber: 0,4 g

Salt: 0,7 g

Andel tomat: 33 %

Spesifikasjoner

Produsent Toro/Orkla Foods Norge AS
Pris 17

Konklusjon

Svært energifattig og minst sukker.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag