Test av riskrem og yoghurt

Piano Rislunsj Jordbær

Det er ikke så altfor mye tilsatt sukker i denne desserten, noe som plasserer den over middels.

BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt.
BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt. Foto: Petter Berg HM Foto
Sist oppdatert

Rispudding med syltetøy. Her er en dessert som er middels på det meste, bortsett fra innholdet av tilsatt sukker, som er ganske så bra. Hovedingrediensene er slik vi kjenner dem fra kjøkkenet. Et midt på treet-valg.

Smaksvurdering ved Arnie Stalheim:

Riskremen: Passe konsistens og passe søt. Ingen unoter, dette er den beste riskremen av de tre i toppen av sunnhetsskalaen.

Sausen: Søt, frisk og ganske naturlig. Den beste sausen av disse tre.

Smakskarakter: 5 av 6

Innhold per 100 g:

Kalorier, kJ/kcal: 629/150

Protein, g: 2,8

Karbohydrater, g: 20

Fett, g: 6,4

Tre viktigste ingredienser: helmelk, kremfløte, ris

Total mengde tilsatt sukker, %: 9

Tilsetningsstoffer: emulgator, stabilisator, aroma, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel

Antall porsjoner i forpakningen: 1

Vekt, g: 150

Kcal per porsjon: 225

Denne saken ble første gang publisert 02/12 2010, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også