Test av riskrem og yoghurt

Kos Riskrem med Bjørnebærsaus

En middels dessert som så vidt bikker midten pga lite fett.

BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt.

BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt. Foto: Petter Berg HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Laget med ekte vanilje og fløte. Tine har laget denne riskremen på oppdrag fra Fjordland, så det er ikke rart de er nokså like, både med tanke på næringsinnholdet og på ingrediensene. Middels dessert som såvidt kommer opp på 4 på grunn av et lavt innhold av fett.

Smaksvurdering ved Arnie Stalheim:

Riskremen: Bra konsistens, litt lite søt. En litt ubestemmelig unote i smaken.

Sausen: Kraftig smak, men med en litt ugrei, ufrisk note.

Smakskarakter: 3 av 6

Innhold per 100 g:

Kalorier, kJ/kcal: 601/143

Protein, g: 2,7

Karbohydrater, g: 21

Fett, g: 5,3

Tre viktigste ingredienser: helmelk, ris, kremfløte

Total mengde tilsatt sukker, %: 10

Tilsetningsstoffer: emulgator, stabilisator, aroma, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel

Antall porsjoner i forpakningen: 2

Vekt, g: 2x128

Kcal per porsjon: 183

Spesifikasjoner

Produsent Fjordland
Pris 22,90

Konklusjon

En middels dessert som så vidt bikker midten pga lite fett.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning