Test av middagsnudler

Bali Kitchen Broad Noodles

Magert og saltrikt.

TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler.

TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Bali Kitchen Broad Noodles

Middagsnudlene har hvetemel som hovedingrediens. Resultatet av dette er et fettfattig produkt, men også et produkt som bare får middels skår på protein. Karbohydratinnholdet er også middels og energiinnholdet i nedre sjikt. Dårligste skår på natriuminnhold.

Innhold (nudler):

Hvetemel, vann, salt, gurkemeie

Vekt: 200 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 1436,4 kJ (342 kcal)

Protein: 8,2 g

Karbohydrater: 56,6 g

hvorav sukkerarter: i.o.

Fett: 0,4 g

hvorav mettet fett: i.o.

Kostfiber: i.o.

Natrium: 0,944 g

Spesifikasjoner

Produsent Bali Kitchen
Pris 18

Konklusjon

Middels middagsnudler.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning