Test av leverpostei

Finsbråten Ovnsbakt Postei

Oi, oi - testens høyeste innhold av fett finner vi i denne posteien!

Test av leverpostei

Test av leverpostei Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Finsbråten Ovnsbakt Postei

Fra emballasjen: Godkjent av patémester Ole Poulsen.

Vurdering: Fersk, ovnsbakt leverpostei. Pluss for høyt innhold av lever. Det er lite karbohydrater i produktet, noe som tyder på et rent, noe mer eksklusivt produkt. Ofte gjenspeiler karbohydratmengden flittig bruk av mel og stivelse. Samtidig finner vi her testens høyeste innhold av fett, hele 25 % av produktet er fett. Ikke et smart valg om du er opptatt av helsen!

Innhold per 100 g vare

Kalorier, kJ/kcal: 1112 / 269

Protein, g: 10

Karbohydrater, g: 1

Fett, g: 25

Mettet fett, g: Ikke oppgitt

Salt, g (evt natrium, g): Ikke oppgitt

Jern, mg: Ikke oppgitt

Andel lever (%), type: 38, svin

Andel kjøtt (%), type: 23, svin

Inneholder fisk: Nei

Mengde i forpakningen, g: 175

Spesifikasjoner

Produsent Finsbråten
Pris 20

Konklusjon

Oi, oi - testens høyeste innhold av fett finner vi i denne posteien!

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag