Test av knekkebrød

Helsprøtt Knekkebrød Speltflak og Gresskarkjerner

Terningkast 5.

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Helsprøtt Knekkebrød Speltflak og Gresskarkjerner. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD: Helsprøtt Knekkebrød Speltflak og Gresskarkjerner. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Helsprøtt Knekkebrød Speltflak og Gresskarkjerner

Fullkornsprosent: 100

Tre hovedingredienser: Speltflak, solsikkekjerner, linfrø

Mengde, g: 220

Næringsinnhold per 100 gram:

  • Energi, kcal: 456
  • Protein: 20 g
  • Karbohydrater: 33 g
  • Hvorav sukkerarter: 2 g
  • Fett/ hvorav mettet: 23/3 g
  • Kostfiber: 17 g
  • Salt: 1

Spesifikasjoner

Produsent Sigdal Bakeri
Pris 39

Konklusjon

Dette knekkebrødet går til topps for bra score på det meste, både protein, karbohydrater, energi og spesielt for mest kostfiber av alle. Salt i midtre sjikt. Spelt i ulike varianter har her blitt erstattet med rug.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag