Test av brødblandinger

Møllerens Focaccia

Sukker som tredje ingrediens er ikke bra i brød!

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Møllerens Focaccia

Spesialbrød bakt med italiensk olivenolje. Tilbehør til supper, grillmat, pasta. Tilsettes vann og gjær. Inneholder rosmarin. Nokså mye protein i dette brødet, men forsvinnende lite fiber - og mye salt - sikrer en toer.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 1009

Energi, kcal: 238

Protein, g: 7,8

Karbohydrater, g: 46,7

Sukkerarter, g: 1,70

Fett, g: 2,2

Mettet fett, g: 0,9

Kostfiber, g: 2,1

Natrium, g: 0,70

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: hvetemel, tørket surdeig (av durumhvete), sukker

Antall tilsetningsstoffer: 4

Antall brød: 1

Produsent: Norgesmøllene AS

Pris, kr: 32,20

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også